Следва

THE FASHION AWARDS 2018: Кои са номинираните?

18 години по-късно: Тенденциите отново същите!

колелото се върти...

All fashion преди 5 години

Годината е 2000-та. Марката е Gucci, по онова време с главен креативен Том Форд. Принтът е един - този, които и в момента е ултра тренди!

Колекцията Пролет/Лято 2000-та е буквално бликаща от дизайни със змийски принт: рокли, панталони, ризи, бански, шорти... всичко. А и както са казвали тогава - "Сексът продава и сега определено не е времето, в което да сте срамежливи в начина си на обличане."

Да, говорим за същото време, когато бе модерно косата да е на клечки, а всичко да е в повече и да оставя малко на въображението. За онези "преди 18 години", чиито тенденции се завръщат с пълна сила.


Snakeskin принтът преплетен във фешън визия е абсолютната необходимост с днешна дата. Обувки, аксесоари, дрехи - навсякъде е, още повече - уютно настанен е в гардеробите на най-големите.

Така че, преди да вземете този така желан змийски панталон от Zara или Mango се замислете как всъщност преди 18 години Каролин Рибейро го е навлякла първа и то само защото Том Форд обожава да експериментира и предизвиква.


Zara


Zara

More All fashion