Следва

THE FASHION AWARDS 2018: Кои са номинираните?

18 години по-късно: Тенденциите отново същите!

колелото се върти...

All fashion преди 5 години

Годината е 2000-та. Марката е Gucci, по онова време с главен креативен Том Форд. Принтът е един - този, които и в момента е ултра тренди!

Колекцията Пролет/Лято 2000-та е буквално бликаща от дизайни със змийски принт: рокли, панталони, ризи, бански, шорти... всичко. А и както са казвали тогава - "Сексът продава и сега определено не е времето, в което да сте срамежливи в начина си на обличане."

Да, говорим за същото време, когато бе модерно косата да е на клечки, а всичко да е в повече и да оставя малко на въображението. За онези "преди 18 години", чиито тенденции се завръщат с пълна сила.


Snakeskin принтът преплетен във фешън визия е абсолютната необходимост с днешна дата. Обувки, аксесоари, дрехи - навсякъде е, още повече - уютно настанен е в гардеробите на най-големите.

Така че, преди да вземете този така желан змийски панталон от Zara или Mango се замислете как всъщност преди 18 години Каролин Рибейро го е навлякла първа и то само защото Том Форд обожава да експериментира и предизвиква.


Zara


Zara

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.