Следва

Halloween is coming: Звездите по това време миналата година

Xbody - тренирай в бъдещето!

Леко безтелесен си. Ноемврийска тяга напряга емоционалната ти природа.

All About Life преди 5 години

Имаш нужда от нещо, което вдига.



Пристъпваш без страх, ново усещане подканя сетивата. Тялото ликува, мускулите лекичко гъделичкат, иска ти се да не свършва, не можеш да чакаш два дни до следващия път.



Ултрамодерната тренировъчна технология Xbody, която е на родна почва ексклузивно в ATAМА Wellness Club, извайва силуети и мускули, наред с настроения, уверености и сексапили. Това, което отличава тренировката от всичко друго, което можем да пробваме са електрическите импулси, предизвикващи контракция на мускулите. В лесен превод това означава, че благодарение на тези предизвикани контракции, тялото изпитва интензивна тренировка, равняваща се на поне час и половина във фитнеса, но в рамките на едва 20 минути. Ексклузивното изживяване е като подарък, напълно заслужен от всеки, който има добро, гальовно, любовно отношение към себе си. Практикува се оптимално 2 пъти седмично, с деликатното условие да са минали 48 часа между двете тренировки, а в добавка към пакета пълноценна тренировка в убийствено бутикова атмосфера идва стегнат мъж, който помага на чудото на трансформацията да се случи. Той е Xbody тренерът.





В сака за фитнес слагаме само удобните обувки и душ гела, всичко останало ни чака на място. Костюмът почти като този на Лара Крофт,  който слагаш върху себе си, е препратка към футуристичния ритъм орисал поколението ни, с едновременното деликатно усещане, че някак си си пощаден от тежко усилие, обличайки тази "дреха". 



Въоръжена с електроди, по които щурмуват електрически импулси, след напръскването с вода отвън, тя предава импулсите, генерирани от минималистичен бял апарат в близост, които действат директно върху кожата, над мускулите, които се стимулират. Импулсите предизвикват съкращение на мускулното влакно, усещането е като при осезаемо напрягане, но без фактически да отделяш ценното време за такова.

Партньор в играта на извайване е личният Xbody треньор, който не позволява лутане или тихо безвремие, а те води в лабиринта на оптималнатта физическа грижа от последно поколение, грижейки се за личния ти профил в програмата, като при всяка тренировка отбелязва напредъка и резултатите ви /защото всичко е споделено и това е прекрасно, както ще усетите на място/. Начинаещите фенове на луксозното изживяване обикновено стартират с кардио, преминават през клекове, коремни преси, лек бокс. 



По-нататък, с развитието на програмата на тренировки, се включват и други натоварвания и упражнения, съобразени стриктно с момента, нуждата, настроението, целта. А говорейки си открито, акцентираме и върху най-важното - резултатите са смайващо бързи при поддържане на правилен режим, но и още в сравнение с която и да е друга тренировка!

За да Xbody-билднеш самочувствието и фигурата, трябва да си на точното място, да имаш предвид, че това е изключителен нов метод за тренировка и рехабилитация, превенция на здравословни проблеми и красота, или, най-общо, очаква те фитнес преживяване от бъдещето със следните НЕОСПОРИМИ ПРЕДИМСТВА:

1. Прави мускулите красиви, стегнати, секси, тонизирани перфектно

2. Редуцира мастните депа

3. Елиминира видимите белези на целулит

4. Кипва кръвта и инжектира със забързваща доза метаболизма

5. Кара мускулите да се чувстват топли, живи, поглезени

6. Прави гърба лек, гъвкав, изправен, стойката - перфектна, и премахва болките и стягането в гръбначната област

7. Предпазва и възстановява от травми и контузии

8. Носи бърз, видим, осезаем и красив резултат

9. Спестява време – само 2 х 20 минути/седмично

10. Изключително приятно е!

Искате да пробвате лично? Go for it!



Тренировката, която виждате в снимки, проведохме лично, затова и казваме под черта - великолепно е, опитайте, а междувременно запазете споделената ни тайна - на финала на Xbody сесията от 20 минути следват 5 минути за пълен, специално режисиран за нуждите на тялото и духа релакс, идея, която в Atama Wellness Club следват и успяват да издигнат в култ.

Луксозен подарък за тялото, луксозен дзен за душата, това е!

И сега, барабани, моля! 5-тима от вас, могат да си спечелят уникална персонална тренировка с Xbody само кликнете тук и вижте как>>>

Подробности за Xbody можете да откриете на https://xbody.bg/,  а също и на http://club.atama.bg/.



ATAМА Wellness Club, разположен на бул. "М. Еминеску" 1 /срещу Румънското посолство/

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.