Следва

Hunger Games: Off-White стана по-популярен от Gucci и Balenciaga

Bashmotion и колко големи са крачките: с HOVR PHANTOM на Under Armour

Той. Четвъртък. Едно обяснение в любов към кецовете, режисирано и продуцирано от Bashmotion & BUZZ. ACTION!

All fashion преди 5 години





Страстта ми към кецовете вероятно може да се сравни с тази на жените към бижутата. Имам я от малък – помните онези времена, в които бяха по-недостъпни, но пък ясно показваха кой си. Днес вече имам цяла стая в дома си, в която съм подредил тези мои съкровища.





Имам си и обяснение на това увлечение: кецовете са нещо като визитка. Начинът, по който можеш да изразиш себе си, да покажеш своя почерк в ежедневието си, да се заявиш пред света – „Аз съм този човек“. Да посрещнеш всички предизвикателства на деня и да имаш достатъчно поле за творчески експерименти.







Удобно, леко, без усилия. Като с последното ми „бижу“Under Armour HOVR PHANTOM. Усещането е като за нулева гравитация – все едно кракът е обвит във възглавнички, заради които не усещаш напрежение при всяка стъпка.



8 mm Offset, SpeedForm, UA HOVR. Ако това за вас са просто думи - за мен е обяснение какво представлява подметката на Under Armour HOVR PHANTOM. Или по-скоро технологичната формула за лекота и удобство на обувката.





300 грама. 3D оформена част в междинната подметка с лазерни перфорации за по-добра вентилация. Мека, плетена горна част, която осигурява лекота и компресия. А с плетената материя около глезена създава усещане за стабилност на крака.



Under Armour HOVR PHANTOM са супер за къси и дълги разстояния. Създадени са за бягане, но аз ги ползвам основно за къси и дълги дни. Дни, в които тичам през задачите, дни в които снимам клип или прекарвам времето в търсене на перфектното място за тези кадри. Дни, които понякога не знам колко часа ще продължат.



HOVR e абсолютният фешън аксесоар. Все пак първото сериозно решение, което взимам за деня е какво да обуя. Останалото е творчество, купон и яка работа.



Големите крачки – зад камерата, пред камерата, а и в живота, изискват комфорт. А изкуството иска жертви. Under Armour HOVR PHANTOM прави така, че това да не са краката ми, докато творя, с големи крачки.

Павлин Иванов – Bashmotion
Режисьор и продуцент



Уникалния модел може да намерите онлайн тук или в магазини BUZZ в:

София, Paradise Center, ниво 1
София. The Mall, ниво 0
Бургас, Mall Galleria Burgas, ниво 1
Варна, Grand Mall Varna, ниво 1

instagram
Facebook
www.buzzsneakers.bg

More All fashion