Win it: Ducray DENSIAGE
  •  

Win it: Ducray DENSIAGE

in it to win it...

Както стана ясно всички сме подстригвали косите си сами, изправяли сме се с ютия и сме правили експериментали домашни боядисвания с неясен край, от които косите ни страдат, ако не веднага, то след няколко години. Стигнахме до извода, че единственият ни полезен ход са превантивните мерки, а с помощта на лаборатории Ducray ви предлагаме и готово решение.

За да се уверите и вие от първо лице в магическите свойства на екстракти от Копринено дърво и китайски Жен-шен, събрани в Стъпка 1 от серията DENSIAGE - уплътняващите шампоан и балсам, ви предлагаме следното:

Подаряваме три комплекта шампоан + балсам DENSIAGE на тези от вас, които се осмелят да ни споделят най-голяма "пакост", която са причинявали на косата си.

Чувствайте се свободни да ни споделите истории си от днес (30.10.2018г.) като коментар под постовете във Facebook иInstagram профилите ни, както и в коментарите долу>>> За целта трябва да ни следвате и в двете социални мрежи, както и да сте харесали постовете. Щастливците, които ще имат възможността да се зарадват на новите си придобивки, ще бъдат изтеглени на произволен принцип на (13.11.2018г.)

In it to WIN IT!

Коментари: 4

I
ivi_art (2018/11/13 / 07:34)
най- глямата пакост, която сътворих е да си направя руси кичури с перхидрол, в домашни условия, без да имам идея как става ;) а в детството си вместо гел, ползвах паста за бръснене или зхарна вода за стилизиране на така модерния бретон с тупиран ефект :)))0
M
Maria Popova (2018/10/31 / 19:34)
Обезцветявах два пъти косата си,боядисвам я редовно и всеки ден се среща отблизо с 200 градуса(пресата)...
L
LatinoFiesta (2018/10/31 / 13:51)
Предполагам, че сте чували пословицата "Покрай сухото гори и мокрото". За мен това важи с пълна сила щом става въпрос за "пакост", свързана с косата ми. Получих страхотен подарък- преса за коса в едно с маша с осем приставки. Един ден реших да си направя прическа. Освен класиката изгаряне на косата, си самопричиних нещо още по- ужасно- изгорих си ушите. Това обаче го разбрах, чак няколко часа след като приключих с прическата и започнах да усещам сърбежа от изгарянето. На финала не стига че имах изгоряла коса, но и изгорени уши. Добре, че косата расте и кожата регенерира! Както се досещате, повече не съм се осмелявала да се правя на стилист.
D
Donka.N (2018/10/30 / 14:36)
Изгаряла съм си косата при боядисване, а също така при ползване на маша.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.