Следва

Front Row: Moschino x H&M

Bridal Fall 2019 - Oscar de la Renta

Висока елегантност и аристократичност...

Runway преди 5 години

Фернандо Гарсия и Лаура Ким - творците в модната къща Oscar de la Renta
и този сезон обръщат внимание на различните си клиенти. Следвайки потребите на почитателите си и техните изисквания, дуото създава колекция, основана на естетическите възгледи на модната къща, но адаптирани спрямо клиентелата си.

Line up-ът съдържа 14 различни по характер рокли, обединени под линията булчинска мода. Творците създават 14 различни силуета предимно със следващо линията на тялото горнище и различно по форма долнище. Множеството е изградено от прави, къси, вереви, бухнали и тип русалка силуети обогатени с многочасова ръчна обработка.

Детайлировката никак не е семпла, но по характер е в групата на изискани и фини декорации. Ръчнобродираните многопластови цветя, дантели, пера и листа са само част от цялото на Oscar de la Renta.

Строго елегантните и изразяващи статут творения, вписани в гамата на естественото бяло и слонова кост, разглеждаме в галерията горе>>>о

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.