Следва

Givenchy се връща на Седмицата на мъжката мода

Пролет/Лято 2019 - Tory Sport

Спортното има нов прочит...

Runway преди 5 години

Подлинията на Tory Burch озаглавена Tory Sport е нов преразказ на спорта в модата. Тимът на Tory Sport показва модерен начин на спортния лайфстайл и как всъщност е редно да третираме спортното облекло.

Колекцията от 20 визии, представлява смесица от основните облекла в тениса, бягането и голфа. Модният израз трансформира всеки един бейсик продукт в изискано и стилно творение, което може да бъде и част от ежедневния гардероб на модните фенове.

Относно силуетите, колекцията, обхващаща различни по функция дрехи, е базирана върху основните конструкции и стандартни кройки. Различието идва с наслагването на дрехите в тенденциозен подход лейъринг, както и смесването на десени, материи и цветове.

Спортната лайфстайл колекция е описана в гамата на активните като поведение цветове, започвайки с базисно бяло, допълнено от зелено, синьо, оранжево и розово.

Цялостен поглед върху колекцията на Tory Sport, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.