Следва

Петъчна доза секс: Бьорн Борг

Шинейд О’Конър стана мюсюлманка и промени името си

well...
 

Celebrities преди 5 години

Ирланската музикантка обърна нова страница в живота си, след като реши да приеме исляма за своя религия.

Шинейд вече е мюсюлманка и дори си има ново име: сега името й е Шухада, което означава "мъченик" на арабски език.


Решението да се обърне към исляма, 51-годишната певица обяснява така: "Горда съм, че съм мюсюлманин. Това е логичното заключение на пътя за всеки рационален богослов. Всички Писания водят до исляма, което означава, че всички други Писания не са необходими."


С религията певицата винаги е имала трудна връзка. Като дете тя учи в католическо училище, откъдето е била изключена, а през 1999 г. Шинейд "прие" духовенството на католически свещеник на неофициална церемония.

През целия си живот Шинейд О'Конър страда от психични разстройства и се бори с депресия и суицидни мисли. През 2007 г. певицата призна, че е била диагностицирана с биполярно разстройство, а преди година записа емоционален видеоклип за феновете, в който описва как се бори с психическите проблеми.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.