Следва

Оранжев е градът

1 или 2: На Меган роклите

royal fashion...

All fashion преди 5 години

Вече е десетият ден от голямата официална обиколка на 37-годишната Меган Маркъл и 34-годишния принц Хари. След като посетиха Австралия и Фиджи, херцогът и херцогинята на Съсекс стигнаха до Кралство Тонга, където отново ги очакваше доста богата програма.


Почти половината от планираното пътуване на кралското семейство обаче не се състоя, тъй като силен вятър принудително промени програмата, но Меган и Хари изпълниха част от ангажиментите си, тя, разбира се, облечена в чаровни и много ефирни рокли.


За срещата с министър-председателя на Тонга бременната Маркъл заложи на рокля-риза на бели и маслено зелени райета с лейбъл Martin Grant. Херцогинята допълни визията си с клъч на Prada и обувки от Manolo Blahnik в подходящ нюанс.

Малко по-късно, херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха най-старата гимназия в Тихия океан и екологичните градини на Тонга, като за събитието Меган промени аутфита си. За разходката из местната природа Маркъл избра синя рокля на Veronica Beard, светли обувки с каишки на Aquazzura и допълни образа с висулка от Pippa Small.

Ние лично сме влюбени и в двете визии, но сякаш синята ни допада една идея повече, вие какво мислите? Визия 1 или визия 2 на бременната херцогиня е по-хубава? Отговорите - в анкетата долу>>>


Анкета

Визия 1 или визия 2 на бременната херцогиня е по-хубава?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.