Следва

#ootd: Черен (не)петък

Bridal Fall 2019 - Zuhair Murad

wedding vibes...

Runway преди 5 години

Zuhair Murad продължава да твори със същия разпознаваем и много успешен подход поредната си булчинска колекция този път за сезон Есен 2019.

Както един подобен повод предполага, колекцията запазва, предава и поставя на пиедестал традиционната булчинска естетика, където обемните princess like силуети със сложно конструирани бюстиета и свръх обемни поли преобладават. Изработката, която както винаги е на най-високо ниво, се разпростира измежду ефирните слоеве дантела, които тук бягат от предвидимите и често срещани флорални мотиви, за да покажат нов прочит на романтичната материя в екзотика от лотус. Както самият дизайнер разказва, лотусът е символ на чистото сърце и ум, а за новия сезон се превръща още и в лайтмотив на прекрасната колекция.

Мотивът се появява по всеки един от дизайните - тюлените бални поли, опростените прави силуети, полите с прикачване, както и деликатните дълги дантелени ръкави, както и задължителният за Мурад детайл - тежко падащия величествен воал.

Всичко това, в галерията горе>>>
 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.