Следва

Есен/Зима 2009 в косите

Студио 723 за женската страна на ръцете

Изящно подадената писалка, красиво хваната чаша, нежен допир на любимия, както и сладката майчина милувка са плод именно на женската ръка...

Hair преди 14 години

Да вярваш в себе си и в успеха си значи да положиш грижи за външността си. От там започва всичко. Детайлите!
Защото женската красота се крие в нежните извивки, хубавите форми, подходящи цветове и интересни елементи.

Всичко това можем да сведем именно до дамската ръка и в частност - маникюра.

Защото допирът е първото физическо впечатление, защото жената е създадена да бъде изящна във всеки детайл, защото красотата е в нежността.

За да постигнем този резултат потърсихме професионално мнение на ул. Гогол 21.
Теодора Тодорова и Виктория Витанова са именно момичетата, които се грижат за една от най-нежните женски страни – ръцете.



Тази есен беше сезонът на квадратната, леко стеснена форма на маникюра. Богатият избор на визията само дава тласък на въображението на Вики и Теди.



Тенденциите при цветовете се запазват на основание миналогодишния сезон есен/зима и подобаващите тъмни нюанси – стил „Жената Вамп”. Сега обаче има малко допълнения – тъмното зелено и графитеното сиво са новостите за визията на изящния маникюр. Не би сбъркала с матовите и бежови нюанси, а истинското попадение са пурпурното и розовото.

Добавяме и сребърни, златни и брокатени лакове, които предвидихме като тренд за текущия сезон. Студио 723 ги препоръчват за по-екстравагантните дами.

Тук не бива да пропускаме и различните нюанси на червеното като нашият предпочитан е почти черният. Ти можеш да използваш всеки един от ярко червено до винено. И няма да сбъркаш.



За моментите на разнообразие, на красива декорация и малка картина за допълване на изяществото на маникюра, Теди и Вики ни показаха няколко варианта за индивидуална декорация.


До тук добре. Има обаче един много съществен момент – ръцете ни не се определят само от маникюра, колкото и важен да е той, а и от кадифената кожа, която, естествено, си иска своите грижи.


Студио 723 залага на два основни вида терапии за ръцете: парафинова и шоколадова.
Активното подхранване и овлажняване се постига чрез подходящи масла периодично използвани, но не само. Добре е да поглезим ръцете си с терапия.


Парафиновата терапия има силно подхранващ ефект, който е необходим през зимния период. Веднъж месечно по този начин се сдобиваш с необходимите за кожата ти витамини A,F,E,C. 40 минути са достатъчни за процедурата, подходяща за суха кожа. Също така хидратираща, омекотяваща и регенерираща е и шоколадовата терапия, чиято аромотерапевтично действие е само допълнение към цялостния ефект.
100% натурален шоколад с чисто какаово масло – истинско удоволствие.



За да не пренебрегват и краката, за завършек на тази чудесна идилия, Studio 723 са ни подготвили спа-педикюр. Представи си едночасова арома-терапия с ароматни свещи, ароматни соли и листа, овлажняващи кремове, придружена с масаж на ходилата ти. Истина е, че стъпалата притежават най-много точки за масаж и абсолютно удоволствие. Резултатът е пълна релаксация и едни красиви и добре поддържани крака.

И женската страна на ръцете е в абсолютен синхрон с това, което се очаква от всяка дама – красота, финес и нежност.

 

Женствеността ни се крие само на една ръка разстояние - Studio 723 се намира на ул. Н. В. Гогол № 21, тел. +359 2 943 9 723

 

More Hair