Какво да НЕ носим на сватба според Вики Бекъм

Какво да НЕ носим на сватба според Вики Бекъм

Какво би направила Виктория Бекъм?

В инстаграм видео, публикувано от австралийското издание на Vogue, познатото лице от ноемврийската им корица, Виктория Бекъм, отговаря на "Какво Би Направила Виктория Бекъм?" (What Would Victoria Beckham Do #WWVBD). Част от въпросите към ледената принцеса на модната индустрия включват как да изглеждаме шик, ако сме с ограничен бюджет, и кога сме прекалено възрастни, за да носим дрехи с гол гръб.

На въпроса "Скъпа Виктория, мога ли да сложа ниски обувки на сватба?", бившето Spice момиче отговаря: "Абсолютно. Само се уверете, че не са джапанки."

Вики казва, а ние изпълняваме. Не че сме си го помисляли, де, но добре.

В инстаграм видеото, Posh Spice дава съвети и затова кой трябва да плати сметката на първа среща. Г-жа Бекъм мисли, че "зависи кой кого е поканил и кой моли за сметката първи." Wise words have been spoken.

В миналото Вики неведнъж е заявявала, че "не може да се концентрира, ако е с ниски обувки" и все пак през далечната 2016-та я видяхме с джапанки. Не на сватба, слава Богу. Може би просто не е имала нужда да се концентрира този ден, знаем ли... но по всичко личи, че дизайнерката е поотпуснала модните правила през последните няколко години.

Променена или не, нищо не може да замени смразяващата усмивка на В.Б. на модната сцена вече 10 години (с джапанки или без).

Цялото видео може да видите ТУК>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.