Следва

Love to quote: Café Society

Какво да НЕ носим на сватба според Вики Бекъм

Какво би направила Виктория Бекъм?

Celebrities преди 5 години

В инстаграм видео, публикувано от австралийското издание на Vogue, познатото лице от ноемврийската им корица, Виктория Бекъм, отговаря на "Какво Би Направила Виктория Бекъм?" (What Would Victoria Beckham Do #WWVBD). Част от въпросите към ледената принцеса на модната индустрия включват как да изглеждаме шик, ако сме с ограничен бюджет, и кога сме прекалено възрастни, за да носим дрехи с гол гръб.

На въпроса "Скъпа Виктория, мога ли да сложа ниски обувки на сватба?", бившето Spice момиче отговаря: "Абсолютно. Само се уверете, че не са джапанки."

Вики казва, а ние изпълняваме. Не че сме си го помисляли, де, но добре.

В инстаграм видеото, Posh Spice дава съвети и затова кой трябва да плати сметката на първа среща. Г-жа Бекъм мисли, че "зависи кой кого е поканил и кой моли за сметката първи." Wise words have been spoken.

В миналото Вики неведнъж е заявявала, че "не може да се концентрира, ако е с ниски обувки" и все пак през далечната 2016-та я видяхме с джапанки. Не на сватба, слава Богу. Може би просто не е имала нужда да се концентрира този ден, знаем ли... но по всичко личи, че дизайнерката е поотпуснала модните правила през последните няколко години.

Променена или не, нищо не може да замени смразяващата усмивка на В.Б. на модната сцена вече 10 години (с джапанки или без).

Цялото видео може да видите ТУК>>>

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.