Следва

Badass Halloween: 30 "лоши момичета" за вдъхновение

Congrats! Хилари стана мама отново

Hello, world...

Celebrities преди 5 години

Хилари Дъф се радва на втората си рожба. 31-годишната актриса роди наследник на любимия си Матю Кома.

Двойката има дъщеря, която е проплакала на 25-ти октомври, но съобщиха щастливата новина чак днес.

"Банкс Вайълет Беър открадна напълно сърцата ни! Роди се у дома в четвъртък следобед и всичко беше абсолютно магическо", написа прясната мама Хилари, споделяйки умилителен семеен кадър с бебето.

За втората бременност на Дъф стана известно в началото на лятото, като блондинката сама изненада почитателите си с щастливата новина, издавайки, че с Матю ще си имат "малка принцеса".


Хилари и 31-годишният Кома, музикант и текстописец, са заедно от около две години. От 2010-та до 2016-та Дъф бе женена за NHL Майки Комри, от когото има и 6-годишен син Лука.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 16 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.