Следва

Щрак, fashion на портрет: Карин Ройтфелд

City dimensions: Декодираме MOSCHINO [tv] H&M

Ти и Джеръми, Moschino и София, в блендата на драмата, разкоша, свободата... 

All fashion преди 5 години

Да очакваш да носиш MOSCHINO [tv] H&M е очакване мъчително, но сладко. От 16-ти април, когато обявихме какво ще се случи на модния фронт тази есен, през първата визия, която от шведската марка показаха, до пълния лукбук на колекцията, ние тръпнем за: 1. да видим, докоснем, усетим и интерпретираме дрехите и аксесоарите, дело на извънредно лудия и също толкова любим Джеръми Скот лично, в качеството си на Модна редакция, и 2. да набавим личните си фаворити още в деня на премиерата в София и по света - 8-ми ноември 2018г.



Пристрастени към идеята да носим този деним, тези бижута, тези ботуши и всичко останало от богатата работа на американския фешън лъв /Скот е роден на 8-ми август 1975 г./ за шведския търговец, комбинираме всичко в абсолютно-лишени-от-граници аутфити и пролазваме София.

Този град заслужава експеримента ни, синьото си небе, красивите жени, великолепната мода. 

MOSCHINO [tv] H&M е тук след 7 дни. Ще го направим и наш, от H&M, бул. Витоша 6, и онлайн, на 8-ми ноември, и ще го носим така! 


MOSCHINO [tv] H&M Кожено яке с косъм и вериги в циклама 349 лв., Чанта катинарче от кожа 329 лв. ,Обеци в оувърсайзд силует 54.99 лв.


MOSCHINO [tv] H&M Кожени ботуши над коляното с връзки и груба подметка 549 лв. 


MOSCHINO [tv] H&M Кожено яке с косъм и вериги в циклама  349 лв., Бейзбол тишърт 139лв. , Fanny pack от мъжката колекция  329 лв. , Вълнен пуловер 159 лв., Обеци-кондоми  74.99 лв.


MOSCHINO [tv] H&M Ботуши над коляното с висок ток и вериги 699 лв.


MOSCHINO [tv] H&M Колие-кондом 119 лв.


MOSCHINO [tv] H&M Черен кожен панталон с висока талия и колан 549 лв., Сребърно бюстие с кристали 269 лв., Късо кожено яке с дълъг косъм в черно 349 лв., Обеци-кондоми 74.99 лв.




 


MOSCHINO [tv] H&M Кожен панталон с висока талия в злато 449 лв., Кожено яке в злато 599 лв., Чехли от мъжката колекция 139 лв., Обеци с лого 74.99 лв., Мини чанта в иконичен "Jacket" силует 229 лв.

 MOSCHINO [tv] H&M Панталон с пайети от мъжката колекция 159 лв, Пуфър с пайети от мъжката колекция 549 лв., Fanny pack от мъжката колекция 329 лв., Шапка с метални акценти от кожа  74.99 лв. Обеци в оувърсайзд силует 54.99 лв.


MOSCHINO [tv] H&M Чорапи 34.99лв., Чехли от мъжката колекция 139 лв.




 


MOSCHINO [tv] H&M Минижуп от деним 119 лв., Скъсено яке от деним 269 лв., Оувърсайзд раница от мъжката колекция  329 лв., Обеци в злато  74.99 лв., Ботуши над коляното с висок ток и вериги 699 лв. 


 


MOSCHINO [tv] H&M Чантичка-кондом  179 лв., Обеци в злато 74.99 лв.


MOSCHINO [tv] H&M Гащеризон в деним от мъжката колекция 229 лв., Бански с принт дискове 89.99 лв., Кожен колан в черно 179 лв., Чанта-кондом 179 лв., Мини чанта в иконичен "Jacket" силует  229 лв., Обемен чоукър 109 лв., Колие като гривна  89.99 лв.,Обеци с лого 74.99 лв., Кожена маска за сън 74.99 лв., Кожени боти на висок ток 349 лв.






 


 
"Последният бунтар на модата", както наричат Джеръми, умее да намига чрез колекциите си, независимо дали става въпрос за Moschino или за личния му бранд. Всичко, излязло под ръцете му до последно ни държи в напрежение, със замисъл, идея и тънката граница, винаги на ръба да бъде прекрачена, и винаги искаща още, и още.

Дрехите, сами по себе си безобразно привлекателни, позволяват стилизация в най-различни направления, а ние, уповавайки се и на разточителния Moschino маниер, в който изобилието е свята дума, и на визията на самата кампания на колаборацията, където границата между половете се размива, създаваме нашия прочит. 


Колекцията е в продажба от 8 ноември в магазин H&M, бул. Витоша 6, и онлайн на https://www2.hm.com/bg_bg/free-form-campaigns/6108a-moschino-tv-hm.html#intro

Фотограф: Емануил Алберт
Стайлинг: Габриела Желева
Грим и коса: Vogue Vision
Модел: Цветослава/Ivet Fashion MA

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.