Следва

Меган подписала "предбременен" договор с бившия си

Not so mini me: Starring Лиса & Зоуи

like mother, like daughter...
 

Celebrities преди 5 години

Годината е 1988, а Лиса Боне, по онова време 20-годишната половинка на Лени Кравиц, е на корицата на списание Rolling Stone - само по бяла риза и без бельо.

Годината е 2018, директно сметнато тридесет години по-късно, а Зоуи Кравиц, дъщеря на Лени и Лиса, е на корицата на ноемврийския брой на същото списание, пресъздавайки иконичната сесия на собствената си майка, с тази разлика, че Зоуи е гола голеничка.

"Винаги съм обожавала The HOT issue. Когато се сетя за списание Rolling Stone, винаги тази корица ми излиза в главата. Страхотна сесия на майка ми", сподели самата Кравиц.



Ние сме страшни фенове на щерката на Лени и Лиса, но смеем да кажем, че корицата на Бонет от едно време не отстъпва по нищо на тази на дъщеря й с днешна дата. Вие как смятате? Коя корица е по-добра - тази на Лиса или тази на Зоуи? Отговорите - в анкетата долу>>>

Анкета

Коя корица е по-добра - тази на Лиса или тази на Зоуи?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.