Следва

Стил урок на седмицата: Горното си ходи с долното

Dior Homme Campaign: Първата на Ким Джоунс

fashion news...

All fashion преди 5 години

Новият креативен на Dior Homme - Ким Джоунс, представи първата си рекламна кампания за модната къща.


Авторът на снимките е известният фотограф Стивън Мейзъл, който сътрудничи с марки като Coach, Chloé и работи за интернационалните издания на Vogue.

За кадрите, моделите, сред които и 19-годишния принц на Дания Николай, "навличат" костюми, суичъри и дизайни от мъжката колекция на Dior за Пролет/Лято 2019-та, която бе представена в Париж този юни.




А на заден кадър, в сет-ъп-а за кампанията, се виждат иконичните за артиста KAWS скулптури от розови и бели рози, които бяха декор и на дефилето. По-любопитното е, че KAWS, в колаборация с Джоунс, работи и върху самите елементи от колекцията. Освен това, специално за Dior Homme той създаде няколко принта, типични за вече разпознаваемия му почерк.


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.