Следва

Звезден Halloween 2018: Кой какво облече?

Put a mask on it: Бионсе като Тони Бракстън

it's Halloween...

Celebrities преди 5 години

Западните звезди започнаха да празнуват Хелоуин още през почивните дни, но не всички се втурнаха да разкриват образите и костюмите, избрани за Деня на Вси Светии.

Някой, обаче, имаше търпението да изчака 31 октомври - Бионсе създаде истинска сензация в интернет, като сподели снимки с преобразяването си за празника.

За тази година, 37-годишната певица е решила да пресъздаде корицата на албума на Тони Бракстън от 1993-та година. А ние сме абсолютно единодушни, че се е справила повече от невероятно.

За да се повтори визията на поп дивата от на 90-те, Бионсе използва къса черна прука, бял топ, дънки с висока талия с колан от верижки и кожено яке.




"С цялата любов към една от нашите талантливи и легендарни певци. Толкова оценявам гласа, красота и таланта ти. Обичам те!", написа Би под серия от снимки, в които се превъплътява на колегата си Тони Бракстън.




 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.