Следва

We love: Полуголата Дженифър Лопес за InStyle

30 модни дизайнера и новата интерпретация на "Маската на Фантома"

fashion news...

All fashion преди 5 години

Всеизвестният мюзикъл "Фантомът на операта" бележи своя 32-ри рожден ден от излизането си на Бродуей, а заедно с истерията около композитора на романтичната драма Андрю Лойд Уебър се наблюдава и невиждана дотогава СПИН епидемия, обхващаща света като цяло, но и още по-голямата част от общността на нюйоркския театър.

По случай световния ден в борбата срещу СПИН 1-ви декември и рождения ден на мюзикъла, чиито съдби по злощастно стечение на обстоятелствата се преплитат, Съветът на модните дизайнери на Америка и Bank of America се обединяват, за да подпомогнат организацията за борба със СПИН Broadway Cares/Equity Fights AIDS. Решението, с което решават да се включат в каузата е всъщност изключително красиво и насърчаващо таланта - те призовават 30 американски модни къщи да дадат своята интерпретация на иконичната маска на Фантома.

Имената, които се включват забележително в задачата, са Edie Parker, Eugenia Kim, Illesteva, Kenneth Cole, Marchesa, Naeem Khan, Nicole Miller, Rebecca Minkoff, Sally LaPointe, Swarovski и още други, а избраните от предварителната селекция попадат в галерията ни горе>>>


Дизайните отиват на онлайн търг, който стартира вчера, а продължителността му е 30 дни. Дотогава във временен дом на произведенията се превръща Museum of The City of New York, където желаещите могат да разгледат отблизо дизайнерските решения.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.