Следва

Двадесет и пет метрова риба от 800 полиетиленови плика се появи пред НДК

София става царство на котките на 3-ти и 4-ти ноември

Международна изложба, осиновяване на котета, уникална ескейп игра „Save the cat” и още много изненади очакват посетителитe в Sofia Ring Mall...

All About Life преди 5 години

На 3 и 4 ноември Sofia Ring Mall се превръща в царство на котките, техните любители и стопани. Международна изложба на мъркащи любимци с много награди, уникална игра „Save the cat” и още много изненади очакват посетителите на единствения в България petfiendly мол.

„Котешкият уикенд” в Sofia Ring Mall, организиран съвместно с Royal Canin®, ще е изпълнен с низ от изкючителни събития, посветени на мъркащите красавци, техните стопани и любители.
Сред най-впечатляващите от тях е международната изложба на котки с елитни представители и световни съдии, записването за която вече стартира. International TICA cat Show ще е съпроводено с много игри и награди за писаните и техните стопани.

Всички фенове на котките могат да участват безплатно в уникалната куест игра „Save the cat”. Тя се прoвежда в популярния световен формат escape room. Всеки участник разполага с 15 минути, за да разреши поредица от загадки и да изпълни една важна мисия - да спаси много рядко и скъпо животинче, откраднато от контрабандисти по време на международно фелиноложко изложение. Всеки отбор, който се справи с мисията, получава снимка с някое от „спасените“ котета, както и подарък от Royal Canin.

В специалния „Котешки уикенд“ на 3 и 4 ноември в Sofia Ring Mall ви очакват също интересни факти, продукти и аксесоари за домашните любимци, детски кът и още много изненади. Сред тях е и възможността да си осиновите най-сладките и красиви мъркащи топки любов!
Sofia Ring Mall е първият и единствен в България pet friendly мол, а „Котешкият уикенд“ за пореден път затвърждава мисията на търговския център в полите на Витоша да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти и техните домашни любимци, които също са добре дошли тук.

Още подробности за „Котешкия уикенд“ ще намерите на: https://www.facebook.com/events/210552339656436/

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.