Следва

Моринга: Една от суперхраните, които набират все по-голяма популярност вече и в България

SUBWAY® празнува Деня на сандвича и 10 години в България със специална оферта за всички клиенти

Тази събота SUBWAY® празнува двойно – World Sandwich Day и 10 години Сабуей България. За да отпразнува подобаващо, световната верига е приготвила специална оферта за всички свои фенове...

Food преди 5 години

Само на 3-ти ноември, всеки, който посети ресторант от веригата в страната, ще може да се възползва от промоцията “Купи един съб и вземи един безплатно”.

През 2018 г. SUBWAY® празнува 10 годишен юбилей. Тази година е и първата, през която веригата посреща Световния ден на сандвича в България. А как се отпразнува двоен празник, ако не с двойна оферта! Само на 3-ти ноември, всеки клиент на SUBWAY® в страната ще получи два 15см. съб-а на цената на един.

„Щастлив съм, че в рамките на тези 10 години успяхме да превърнем SUBWAY® в успешен бизнес в България, който набира все повече съмишленици и клиенти. Стартирахме с отварянето на първия ресторант през 2008 г. във Варна. От тогава насам успяхме да създадем общо 39 ресторанта на територията на България, а съвсем наскоро открихме и първия ресторант с декор Fresh Forward, който се намира в Пловдив.” сподели Иван Тодоров, изпълнителен директор на Сабуей България.

Световният ден на сандвича започва в САЩ, родното място на SUBWAY®, а за първа година се отпразнува от световната верига и в България: “Световният ден на сандвича е един страхотен повод да отпразнуваме това, което седи в основата на нашия бизнес, а именно - свежият и разнообразен сандвич.” сподели още Иван Тодоров.

Сандвичите са практични и са част от нашето ежедневно меню. За закуска, обяд или вечеря. Вкъщи, на работа или в училище. SUBWAY® превръща сандвичите в нещо повече и концепцията на марката позволява на клиентите да направят своя съб точно както го обичат. Клиентите разполагат с широк избор от качествени съставки, включващи както месо, така и безмесни продукти, и имат възможност да добавят свежи зеленчуци и сосове по свой избор. Освен това, SUBWAY® обновява своето меню на всеки 3 месеца с различни сезонни оферти. През последното тримесечие на 2018 година, например, клиентите могат да се насладят на BBQ Pulled pork, сочно свинско месо и барбекю сос. Световният ден на сандвича е чудесен повод да му се насладите, като вземете един, а втория споделите с приятел или роднина.

More from View Sofia

More Food