Какво да гледаме в HBO GO и по HBO през ноември

Четири премиерни сериала ще задоволят интереса на почитателите на историите с продължение в четири съвсем различни жанра...

Хю Грант и Бен Уишоу правят изключителни роли в мини сериала по действителния скандален случай с британския политик Джереми Троп. Бенисио дел Торо, Пол Дано и Патриша Аркет, която е неузнаваема в ролята на надзирателката Тили Мичъл, пресъздават емблематичното бягство от затвора през 2015-та на двама осъдени убийци в „Бягство по учебник". Сериалът „Гениалната приятелка" е изцяло на италиански, но това само подчертава невероятната екранизация на едоименния роман на Елена Феранте и атмосферата на Неапол, която допълва мистерията около 60-годишното приятелство между две момичета.

Първото заглавие от оригиналните продукции на HBO Азия, които ще можем да гледаме вече и у нас е история, развиваща се някъде около 1 800-та година в град Грисе, която ще ни потопи в духа на Азия с почерка на HBO.

СЕРИАЛИ

Един много английски скандал I
2018 | Биография, Драма | 2 ноември (петък) и трите серии в HBO GO и в поредни петъка от 22:00ч. по HBO

В ролите: Хю Грант, Бен Уишоу, Алекс Дженингс, Патриша Ходж, Моника Долън
Трейлър: 


Фотокредит: © BBC/Blueprint Television Ltd

Описание: (15+); Великобритания; „Един много английски скандал" е шокиращата истинска история на първия британски политик, съден за заговор за убийство.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.