Какво да гледаме в HBO GO и по HBO през ноември

Четири премиерни сериала ще задоволят интереса на почитателите на историите с продължение в четири съвсем различни жанра...

Хю Грант и Бен Уишоу правят изключителни роли в мини сериала по действителния скандален случай с британския политик Джереми Троп. Бенисио дел Торо, Пол Дано и Патриша Аркет, която е неузнаваема в ролята на надзирателката Тили Мичъл, пресъздават емблематичното бягство от затвора през 2015-та на двама осъдени убийци в „Бягство по учебник". Сериалът „Гениалната приятелка" е изцяло на италиански, но това само подчертава невероятната екранизация на едоименния роман на Елена Феранте и атмосферата на Неапол, която допълва мистерията около 60-годишното приятелство между две момичета.

Първото заглавие от оригиналните продукции на HBO Азия, които ще можем да гледаме вече и у нас е история, развиваща се някъде около 1 800-та година в град Грисе, която ще ни потопи в духа на Азия с почерка на HBO.

СЕРИАЛИ

Един много английски скандал I
2018 | Биография, Драма | 2 ноември (петък) и трите серии в HBO GO и в поредни петъка от 22:00ч. по HBO

В ролите: Хю Грант, Бен Уишоу, Алекс Дженингс, Патриша Ходж, Моника Долън
Трейлър: 


Фотокредит: © BBC/Blueprint Television Ltd

Описание: (15+); Великобритания; „Един много английски скандал" е шокиращата истинска история на първия британски политик, съден за заговор за убийство. Краят на шейсетте години е и хомосексуализмът току-що е бил декриминализиран. Лидерът на либералите и най-младият лидер на партия във Великобритания за последните сто години Джереми Торп (Хю Грант) има тайна, която отчаяно се опитва да запази. Докато бъбривият му бивш любовник Норман Скот (Бен Уишоу) е наоколо, бляскавата кариера на Торп е в опасност и Торп стига до извода, че има само един начин да го накара да замълчи завинаги. Процесът срещу Джереми Торп променя политиката завинаги, а британското общество разбира най-тъмните тайни на властимащите и докъде са готови да стигнат, за да ги запазят.

Грисе /GRISSE/

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.