Следва

Помощ! Пак акне, и какво правим - отговаря лично д-р Ивайло Петров

Моника Белучи разкрива тайната на красотата си

Водещата компания за грижа за кожата NIVEA си партнира с известната актриса Моника Белучи...

Face преди 5 години

Символ на автентичната и вечна женственост, Моника Белучи е лицето на новата серия на марката против стареене - NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Volume. Концепцията за красотата, идваща отвътре е истинската връзка между актрисата и новия NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Volume с хиалуронова киселина, който запълва бръчките, интензивно тонизира и хидратира кожата и я прави видимо по-стегната и гладка.

"NIVEA винаги е била част от моя живот и от този на моето семейство и днес е от съществено значение за моята красота. Гордея се, че съм част точно от този проект, защото кампанията има за цел да вдъхне увереност на всички жени да се чувстват млади, тъй като това, което имаме вътре, ни прави красиви отвън.“, споделя Моника Белучи. Естествената красота на пленителната актриса е неоспорима и световно призната, което я превръща в една от най-обичаните и харесвани жени от няколко поколения както от силния, така и от нежния пол. "Моника е автентична икона на красотата без никакви филтри. Ние предпочетохме нея пред всички, защото тя перфектно въплъщава ценностите, които винаги са характеризирали нашата марка, а именно женственост, автентичност, семейство и доверие", заяви Андреа Мондони, генерален мениджър на Beiersdorf в Южна Европа.

NIVEA - марка близо до сърцата на семействата повече от 100 години, представя ежедневието на Моника Белучи, използвайки истински и интимен тон в майсторски режисирания от окото и таланта на един от най-добрите режисьори и фотографи в света Бруно Авейлан клип.

Кампанията има за цел да вдъхнови жените да се преоткриват ежедневно и да се грижат за себе си с ефективни продукти, които следват естествените биологични процеси на кожата.
Иновативната формула с хиалуронова киселина, присъстваща във всички продукти от серията NIVEA Hyaluron Cellular Filler, работи в дълбочина и активира естествените процеси на кожата, за да произведе собствена хиалуронова киселина и собствен колаген. Серията включва дневен, нощен и околоочен крем, ампула и перли за възстановяване на обема.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler помага на жените да се чувстват по-уверени като се грижи за кожата и младежкия ѝ вид.

More from View Sofia

More Face