Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 05.11 - 11.11

В какво се омъжи Гуинет?

Актрисата показа първата и единствена снимка от сватбата си...

Celebrities преди 5 години

Гуинет Полтроу най-накрая показа сватбени снимки, както и разкри детайли около бракосъчетанието си с ТВ продуцента Брад Фалчък, за която ви съобщихме по-рано този месец.

Двойката се запознава през 2014-та на сета на популярната комедийна драма Gleе и след 3-годишна връзка, обявява годежа си  през ноември, 2017-а. Самата сватбена церемония е по време на един от последните топли септемврийски уикенди и включва пълна гама от преживявания, започващи с отпразнуването на 46-тия рожден ден на актрисата в четвъртък. В петък Джесика и Джери Сейнфийлд посрещат гостите на двойката за репетиционна вечеря, на която Гуинет и Брад разменят обетите си за вярност в интимна обстановка пред 70-те си най-близки приятели и роднини.

Още в процеса на подготовка за сватбата Полтроу разкрива, че с предния си съпруг (Крис Мартин) никога не са имали официално сватбено тържество, така че очаква него и приготовленията му с огромно нетърпение. "Въпреки, че съм на 45, се чувствам като на 21!", откровеничи носителката на Оскар.

Повече от месец след церемонията Полтроу най-накрая споделя детайли около сватбата, които силно вълнуват всичките й почитатели. Роклята й е класическо Valentino с богата дантела, а воалът се влачи дълго след нея. Русата й коса е оформена в небрежни къдрици и може да се каже, че приказната й визия компенсира липсата на сватба в първия й брак, което може би е и една от главните цели на тържеството, освен да отпразнуват свързването помежду си.

Сватбената фотография актрисата сподели преди броени минути, но коментарите вече валят и възторгът въобще не се пести>>>

More Celebrities