Седмичен ХОРОСКОП - 05.11 - 11.11

Astro преди 5 години

Новолунието в Скорпион на 7-ми ноември ни предоставя връзка с едно ново и по-различно от досегашното разбиране за страстните дълбини и изригвания, които преживяваме чрез раждането, секса, смъртта и трансформацията. Промяната е около нас през цялото време – стига да сме достатъчно смели за нея. Някои наричат тази Нова Луна, Луната на Хеката. Тя е богиня на Уикана на подземния свят, която съпровожда умрелите души по пътя към прераждането. Скорпионът казва: "Аз създавам" и всеки от нас има средствата да обслужва, подпомага и улеснява развитието на това, което създаваме чрез нашите надежди, желания, пориви и мечти.

Юпитер навлиза в Стрелец (8 ноември - 2 декември 2019 г.) и през този период е вероятно визиите за бъдещето да се изменят – вероятно както в личен плант, така и в глобален. Силните желания да продължим, да подобрим, да имаме повече свобода на движение, да приемем и да се учим от други култури и вярвания, да направим света по-добро място, ще ни подтикнат към все по-осезаеми действия. Търсенето на нещо повече предполага увеличаването и на неспокойствието, но много по-силното чувство на оптимизъм, за това, което може да бъде, ни дава по-голяма вяра в бъдещето и дори ни кара да вярваме в чудеса!

Венера във Везни образува тригон с Марс във Водолей (9 ноември - 13 ноември) – аспектът носи любов във всяко действие и всеки жест. Когато Венера и Марс са добре хармонизирани (както при този идеален аспект), има по-голяма вероятност за мир и изцеление в отношенията. Всичко започва с първоначалното усилие за подобряване на ситуацията, като се концентрираме върху позитивните, а не върху отрицателните страни, а след това продължаваме упорито, за да извлечем най-доброто от партньора си - независимо от това колко смела задача може да изглежда това в началото.

 

Хороскоп

Още от Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!