Следва

Trend Report: Кесийка

Pre-Fall 2019: Our Legacy

Дизайнерското дуо Christopher Nying и Jockum Hallin не се впускат във фантазии, а търсят вдъхновението църуващо на земята.

Runway преди 5 години

Колекцията за Pre Fall 2019 на марката Our Legacy избира ежедневието и нормалния живот като основна отправна точка. Същевременно, марката увеличава предложенията си, включвайки и дамски визии в общото.

Базирана на ежедневния, градски живот, колекцията обхваща множество от изчистени и семпли дрехи, предимно акцентирайки нуждата от класическата риза, панталон, пола, пуловер и палто с модерен и леко спортен прочит.

Въпреки факта, че колекцията е озаглавена като Pre Fall 2019, дизайнерите никак не обръщат внимание на дебелите тъкани и мрачните като усещане есенни цветове. Творенията са изработени от финни плътни и контрастни ефирни и прозрачни материи, описани са в гамата на черно, бяло и сиво с акценти от жълто, синьо, розово и бордо.

Цялата колекция на Our Legacy, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.