Следва

#ootd: Un cappuccino, per favore!

Million Dollar Babe: Елза Хоск ще носи Fantasy Bra

counting the days...

All fashion преди 5 години

Още ден и Ню Йорк ще стане свидетел на грандиозното шоу на Victoria's Secret. Луксозната марка за бельо тази година, за разлика от предишните няколко, реши "да се прибере" у дома и да покаже новите модели на родна почва.

ТУК ви показахме кои са новите ангели, които ще дефилират на ревюто на 8-ми ноември, а ТУК разкрихме и кои ще са музикалните изпълнители. Време е, сега, да разберем коя ще е красавицата, която ще е тазгодишното million dollar babe.


29-годишната Елза Хоск ще е най-щастлива от всички ангели, защото определено ще блести повече от всяка друга. В това ще й помогне сутиенът Fantasy Bra, направен от сребро и 2100 диаманта. Елза е тази, която ще има честта да представи шедьовъра на бижутата на бельо, създаден в сътрудничество с Ателие Сваровски.


Разкошният сутиен е правен в продължение на 930 часа, а цената му се оценява на над 1 милион долара.

"Това е най-добрият подарък за рождения ден! Посвещавам това на всеки, който вярва в упоритата работа и следва най-лудите си мечти. Благодаря на Victoria's Secret", каза Елса, която вече участва в официална фотосесия и презентация на Fantasy Bra.





Хоск, която ще навърши 30 на 7-ми ноември, навечерието на шоуто, ще носи доста по-скромен модел на Fantasy Bra, в сравнение с този от миналата година.


През 2017-та бижуто бе създадено от ювелирната компания Mouawad. Тогава златният сутиен, представен на ревюто от Лайс Рибейро, струваше повече от 2 милиона долара и бе украсен от диаманти, жълти сапфири и син топаз.


More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.