Следва

#ootd: Un cappuccino, per favore!

Million Dollar Babe: Елза Хоск ще носи Fantasy Bra

counting the days...

All fashion преди 5 години

Още ден и Ню Йорк ще стане свидетел на грандиозното шоу на Victoria's Secret. Луксозната марка за бельо тази година, за разлика от предишните няколко, реши "да се прибере" у дома и да покаже новите модели на родна почва.

ТУК ви показахме кои са новите ангели, които ще дефилират на ревюто на 8-ми ноември, а ТУК разкрихме и кои ще са музикалните изпълнители. Време е, сега, да разберем коя ще е красавицата, която ще е тазгодишното million dollar babe.


29-годишната Елза Хоск ще е най-щастлива от всички ангели, защото определено ще блести повече от всяка друга. В това ще й помогне сутиенът Fantasy Bra, направен от сребро и 2100 диаманта. Елза е тази, която ще има честта да представи шедьовъра на бижутата на бельо, създаден в сътрудничество с Ателие Сваровски.


Разкошният сутиен е правен в продължение на 930 часа, а цената му се оценява на над 1 милион долара.

"Това е най-добрият подарък за рождения ден! Посвещавам това на всеки, който вярва в упоритата работа и следва най-лудите си мечти. Благодаря на Victoria's Secret", каза Елса, която вече участва в официална фотосесия и презентация на Fantasy Bra.





Хоск, която ще навърши 30 на 7-ми ноември, навечерието на шоуто, ще носи доста по-скромен модел на Fantasy Bra, в сравнение с този от миналата година.


През 2017-та бижуто бе създадено от ювелирната компания Mouawad. Тогава златният сутиен, представен на ревюто от Лайс Рибейро, струваше повече от 2 милиона долара и бе украсен от диаманти, жълти сапфири и син топаз.


More All fashion