Следва

Корсетът на Мадона се появи отново при Jean Paul Gultier

Риана – Принцесата на първия ред на Париж

Въпреки че изглежда Риана властва над първите модни редове , трябва да отбележим, че тя е почти новобранец в Париж...

All fashion преди 14 години

Въпреки че изглежда Риана властва над първите модни редове , трябва да отбележим, че тя е почти новобранец в Париж.

Миналата година посети ревютата John Galliano (www.johngalliano.com/) и Sonia Rykiel (www.soniarykiel.com/) за есен-зима 2008. Но в аутфитите й тогава имаше много какво да се желае още - съмнителни обувки при Galliano, а на шоуто на Sonia Rykiel бе облечена в лилав гащеризон, комбиниран с яркожълта чанта.

Но тази година, тя е едно наистина сериозно модно присъствие по първите редове, карайки критиците да припадат, където и да отиде.

Тя започна модната седмица с Gareth Pugh (www.garethpugh.net/) със страшно секси, раирана и прозираща, еластична рокля оувърсайз Wayfarer-esque очила и тъмно лилаво червило. След това при Balmain (www.balmain.com/ ) тя се появи с разкошно свежо лице в смокингово сако, дантелено бюстие и шалвари. А в събота при Vivienne (www.viviennewestwood.com/flash.php) беше носеше оувърсайз смокингово сако и великолепни велурени ботуши над коляното.

Според стилистката й Мариел Хаен, върху обложката на новия си албум, R&B принцесата ще изглежда по „реалистично”, но ако трябва да сме честни, ни харесва да виждаме напъните й към авангарден външен вид.
 

More All fashion