Следва

Какво носи Редакцията: Thigh-high standards

Fantasy Bra: От 1996 до сега

ювелирно съкровище...

All fashion преди 5 години

Много скоро ще станем свидетели на поредното голямо шоу от марката Victoria's Secret - на 8 ноември в Ню Йорк. Колкото по-малко време остава преди старта на запомнящо се събитие, толкова повече подробности се появяват в пресата. Днес стана известно, че известният Fantasy Bra тази година на модния подиум ще представи модела Елза Хоск.

Сутиенът бижу е истинска легенда за шоуто на Victoria's Secret. Чест да се явят в него се дава единствено на най-известните модели - имена, които включват Клаудия Шифър, Лили Олдридж, Жизел Бюндхен, Алесандра Амброзио, Тайра Банкс и много други. А някой, пък, като Хайди Клум и Адриана Лима, са имали късмета да бъдат избирани по няколко пъти - респективно и двете по три пъти във Fantasy Bra.

Цената на щедро украсеното със скъпоценни камъни бельо обикновено е милиони долари, а в създаването му участват известни ювелирни компании като Mouawad и Atelier Swarovski. Най-скъп и до днес е моделът Red Hot Fantasy Bra, представен от Жизел Бюндхен през 2000 г. - тогава сутиенът, който попадна и в книгата на Гинес, се оцени на 15 милиона долара.

В галерията горе>>> връщаме лентата назад и си припомняме как изглежда Fantasy Bra в последните 22 години: от 1996-та година, та чак до сега.

More All fashion