Следва

Какво носи Редакцията: Thigh-high standards

Fantasy Bra: От 1996 до сега

ювелирно съкровище...

All fashion преди 5 години

Много скоро ще станем свидетели на поредното голямо шоу от марката Victoria's Secret - на 8 ноември в Ню Йорк. Колкото по-малко време остава преди старта на запомнящо се събитие, толкова повече подробности се появяват в пресата. Днес стана известно, че известният Fantasy Bra тази година на модния подиум ще представи модела Елза Хоск.

Сутиенът бижу е истинска легенда за шоуто на Victoria's Secret. Чест да се явят в него се дава единствено на най-известните модели - имена, които включват Клаудия Шифър, Лили Олдридж, Жизел Бюндхен, Алесандра Амброзио, Тайра Банкс и много други. А някой, пък, като Хайди Клум и Адриана Лима, са имали късмета да бъдат избирани по няколко пъти - респективно и двете по три пъти във Fantasy Bra.

Цената на щедро украсеното със скъпоценни камъни бельо обикновено е милиони долари, а в създаването му участват известни ювелирни компании като Mouawad и Atelier Swarovski. Най-скъп и до днес е моделът Red Hot Fantasy Bra, представен от Жизел Бюндхен през 2000 г. - тогава сутиенът, който попадна и в книгата на Гинес, се оцени на 15 милиона долара.

В галерията горе>>> връщаме лентата назад и си припомняме как изглежда Fantasy Bra в последните 22 години: от 1996-та година, та чак до сега.

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 20 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...