Следва

Behind-the-scenes snapshots: Демна и новата книга на Balenciaga

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Тбилиси

Красотата е в персоналния прочит...

Street Style преди 5 години

Продължението на модните седмици из света дава усещане, че те никога не свършват или по-скоро, че има повече модни седмици отколкото седмиците през годината. В този момент обръщаме внимание на стрийт стайл модата в столицата на Грузия, Тбилиси. Родното място на модния революционер на XXI век, Демна Гвасалия, има силен потенциал за следване и доразвиване на вече започнатите модни експерименти.

За грузинците тенденцията е само тенденция, а модата е усещане и отразяване на креативността. Улиците на Тбилиси са изпълнени с разнообразие от автентични визии, разиграли пропорциите, колорита, материите и стилистиките в симбиотична комуникация помежду си.

В множеството от семпли, авангардни и ексцентрични образи, характерно за модните експериментатори е обръщането на внимание към детайлите, играещи главна роля. Акцентирани чрез масивни обеци, увеличени брошки, колани, чанти и нестандартни обувки, визиите получават пърсонал тъч, ключов за автентичното поведение на посетителите. Оригиналното третиране на модата в Тбилиси, разглеждаме в продължение на стрийт кадрите долу>>>

More Street Style