Следва

Spice Girls изоставиха Вики

SmartView ЗАЩИТА ЗА НОВИТЕ HUAWEI Mate 20 и Mate 20 Pro

Оригиналните кейсове за смартфоните вече са в България

All About Life преди 5 години

Вече сте горд притежател на един от най-новите и най-готини смартфони на любимите ни Huawei от иновативния им бранд флагман Mate 20 или Mate 20 Pro?!? Ние имаме защо да ви завиждаме, а вие имате за какво да сте фукате с него! Защото е мнооого як, както вече забелязахме! И, все пак, би било добре да го опазим за по-дълго време здрав, чистичък и толкова лъскавичък, колкото, когато сме го взели с треперещи от вълнение ръце в магазина, нали?!?



Разбира се, че от Huawei са се погрижили и затова и вече на българския пазар можете да се сдобиете с най-новата гама от оригинални SmartView кейсове за съкровищата си Mate 20 и Mate 20 Pro! Те са страхотни точно, колкото и безценните ви телефони, и са пригодени специално за всеки от моделите, с цел да им придаде още по-стилен и елегантен вид, като в същото време не отклонява вниманието от техния иновативен дизайн!
Ако връзката ви с целия свят се осъществява чрез Huawei Mate 20 Pro, ви уверяваме, че неговият SmartView пазител е идеално съгласуван с вградения в дисплея му сензор за пръстов отпечатък и технологията за лицево разпознаване, използваща 30 хиляди виртуални ключови точки от лицето на потребителя. Също така, той в никакъв случай няма да попречи на „доброто зрение” на уникалната 4-камерна конфигурация на Mate 20 Pro, която прави новия флагман на глобалния бранд още по-удобен за снимки. Благодарение на революционния дизайн на SмartView кейсовете на Huawei, те се превръщат в чудесно допълнение на Mate 20 Pro и по-скоро са задължителен аксесоар за всеки един от вас, притежаващ новия смартфон.



В случай, че каните света на гости в дома си с Huawei Mate 20, ви уверяваме, че умните калъфчета за тях, въпреки своята плътност, по никакъв начин няма да заглушават страхотния звук от аудиосистемата на смартфона. Ще се чудите кой SмartView кейс, измежду широкия набор от гумени и силиконови предложения, да предпочетете! И за да стане изборът ви още по-труден, от Huawei любезно предлагат и пазител, тип „тефтер“, който ще отговори на нуждите дори на най-взискателните потребители!

SmartView кейсовете на Huawei
вече се продават успешно на територията на Technopolis, като съвсем скоро ще могат да се намерят и в магазините на мобилните оператори, както и в останалите обекти от партньорската мрежа на бранда. А най-актуалната информация, свързана с Huawei, можете денонощно да следите тук, тук, тук и тук.


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.