Следва

HOT AF: Кой е най-секси мъжът за 2018?

Spice Girls изоставиха Вики

Spice Girls отново ще са заедно, но изоставят Вики...

Celebrities преди 5 години

Бомбастичната британска музикална група от 90-те реши отново да се обедини. От момента, когато разбрахме за реинкарнирането на групата, спекулациите объркаха всеки един любител на тяхната музика. Лабилно приели информацията вече разбираме че става дума за реално обединение, но не както очаквахме.

Spice момичетата с видео потвърдиха слуховете, обявявайки, че следващото лято ще се върнат на сцената. Именно става дума за турне из Великобритания. Но интересен е факта, че posh spice момичето - Вики Бекъм, няма да е част от концертите. 

Познавайки лейди Бекъм, сигурни сме, че кариерата и на певица отдавна е със затворен край, тъй като твърде усилено работи върху модата. Подкрепяйки приятелките си, Вики обяви официалната фотогсесия за турнето, пожелавайки им любов, щастие и много забава.

„Днес е специален ден за момичета, защото обявиха първото си турне 2012 г. насам! Аз няма да се присъединя към тях на сцената, но като част от Spice Girls им желая много любов и забавление. Знам, че ще направите невероятно шоу и че бившите и настоящи фенове ще се чувстват прекрасно", пише 44-годишната дизайнерка.

Групата Spice Girls бе създадена през 1994 г., когато дебютира и с албум „Spice" продаден в 31 милиони копия, като печели и титлата най-продаван албум в историята. Турнето започва на 1-ви юни 2019, а ние нетърпеливо чакаме да проследим четирите любимки от едно време  отново на сцената.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 8 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 5 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.