Следва

We love: Рания & нейната Сергеенко

HOT AF: Кой е най-секси мъжът за 2018?

Всяка година списание People обявява кой е най-горещият мъж за изминалите 365 дни...

Celebrities преди 5 години

В редицата с великите имена спечелили титлата „най-секси мъж” са се вписали вече: Брад Пит, Ричард Гиър, Мел Гибсън, Джони Деп, Чанинг Тейтъм, Матю Макконъхи... Тази година горещият епитет падна в ръцете на Идрис Елба.


Британският актьор, певец и продуцент с леко неверие пристъпва към информацията за новата титла: „Хайде, няма шанс. Наистина ли? Погледнах към огледалото, видях се и си казах: „Да, доста си секси днес”. Но, за да бъда честен, усещането е хубаво. Беше чудесна изненада и стимул за егото ми.”

Най-секси мъжът за 2018 е в емоционална връзка с 26-годишната Сабрина Даур, на която предложи и брак през февруари тази година. Няма да ви лъжем - ЗАВИЖДАМЕ Й!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 4 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 час

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 1 ден

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.