Следва

„Четири флага” или каква е дигиталната живопис днес?!

Чуваме ги навсякъде: Кои са KAZKA?

“Плакала”...

Music преди 5 години

KAZKA е украинската група, която превзе БГ ефира с песента “Плакала”, която чуваме вече навсякъде и по всяко време. KAZKA са част от репертоара на Mamamusic – най-успешната украинска звукозаписна компания, с която Вирджиния Рекърдс подписа ексклузивен договор за България.

Кои обаче седи зад KAZKA?
SASHA, DIMA и NIKITA – музикантите, които стоят зад артистичния псевдоним KAZKA! Музиката им е с поп звучене и електро-фолк елементи, а текстовете на песните им са на украински език. Те не се страхуват да бъдат различни, защото вярват, че всеки е красив с уникалността си. За тях смисълът е да си уверен във възможностите си и със страст да следваш целите си. Те вярват, че мечтите се сбъдват, защото KAZKA е сбъдната мечта.

А песента им “Плакала” се радва на небивал успех - или иначе казано: “Плакала” е първата украинска песен, която влезе в ТОП 10 на световната класация на Shazam. Сингълът също така остава в историята на YouTube като първата украинска песен под #1 в Украинската класация за видеоклипове в платформата и е стриймвана близо 70 млн. пъти в YouTube. Само месец след премиерата си официалното видео към “Плакала” е гледано близо 33 млн. пъти в YouTube.

Не стига това, ами KAZKA си имат дебютен албум. “KARMA” е като билет за прожекция на вълнуващ филм за любовта. Усещането да слушаш албума е сравнимо с гмуркане в истинска романтична драма, виждайки себе си в главната роля. Всяка песен е истинска история, чиста, открита и очарователна. Всяка история е истина, мултиплицирана от чувства. Всеки път мамираш нещо за себе си, защото KAZKA не се страхува да говори за истинските, болезнени и скрити неща.

More Music