Следва

Четиво в четвъртък: "Да мислиш двайсети век" от Тони Джъд

Изкуството да правиш /mobile/ фотографии

Заповядайте на 13.11.2018 от 11 до 18 часа в Галерия “Сан Стефано”, за да се вдъхновите от кадрите, уловени от известни български фотографи, журналисти и фенове на устройствата на Huawei

Events преди 5 години


Васил Николов

През последните години Huawei се утвърди като топ производител на смартфони и предпочитан избор за тези, за които мобилната фотография е винаги с тях, както е и тяхното мобилно устройство. Смартфонът се превърна в мощен инсрумент за изразяване на личния ни поглед към света и е най-естественото устройство, с което освен да го заснемете, позволява и незабавно да го споделите. Огромната част от невероятните кадри, които всеки от нас прави обаче, живеят само онлайн, основно в социалните мрежи.

Илия Темелков

На 13 ноември Huawei организира
за феновете си едно по-различно изживяване – изложба с 30 избрани и отпечатани фотографии, направени с Huawei устройства – от снимката-победител в категорията Check-In на регионалния конкурс Huawei Next Image Awards, заснета с P8 lite от Емил Главанаков от Варна, през любими кадри на известни български фотографи като Вера Гоцева, Темелко Темелков, Дилян Марков и Васил Николов, до изострения поглед през обектива на водещи български журналисти.


Вера Гоцева

Изложбата включва още селекция от кадри, предоставени от членове на Facebook групата Huawei Bulgaria Mobile Photography, както и избрани кадри сред над 6000 снимки от България, участвали в летния регионален конкурс Next Image Awards. Освен фотографски принтове, високотехнологичната изложбена зала на Галерия „Сан Стефано“ ще покаже и мултимедийна изложба на още над 20 кадъра, участващи в еднодневния магичен свят на мобилната фотография, реализирана с устройства на Huawei.


Станислав Касчийски

Дилян Марков

За създаването му са използвани разнобразни модели на компанията, включително тазгодишните флагмани P20 Pro и Mate 20 Pro, всеки от които направи своеобразна революция в мобилната фотография, съответно в нощния режим и в заснените с широкоъгълен обектив кадри и макро фотографията.

Не пропускайте да посетите една традиционна изложба на артиста у всеки от нас, изпълнена с помощта на модерните технологии. Изложбата е със свободен вход и ви очаква на 13 ноември от 11 до 18 часа в Галерия “Сан Стефано” в една от най-красивите части от сърцето на София
 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.