Upgrade-ът, от който се НУЖДАЕМ: Юпитер в Стрелец от днес

Upgrade-ът, от който се НУЖДАЕМ: Юпитер в Стрелец от днес

звездите ни говорят...

Юпитер е най-голямата планета в соларната ни система и разглеждайки я чисто астрологически, сферата на влиянието й подхожда и отговаря напълно на размера. Ескпанзивната енергия на червения гигант, чийто ефект повлиява вярата, мъдростта, истината и разпространението на информация, често разкрива неочаквани истории, които после разказва на света.

От октомври 2017-та Юпитер пребиваваше в Скорпион, наблягайки на колективното цяло във влиянието си и изкарвайки наяве тъмни и трудни за приемане истини.

Астрологът Кимбърли Пита Дюхърст отбелязва, че Юпитер навлиза в Скорпион точно по времето, когато избухна скандалът с Харви Уайнстийн и цялата история около упражняваното от него сексуално насилие, което от своя страна доведе до разкритието на не малко подобни истории, свързани с множество други известни публични личности. По стечение на обстоятелствата тази поредица от изключително грозни разкази вдъхнови зараждането на движения и организация като #MeToo и Time's Up. В този ред на мисли изминалата година безспорно беше вдъхновяваща и окуражаваща за всички жертви на сексуален тормоз, нападения и насилие, но също и година, изпълнена със съкрушителни разкрития и шокиращи заглавия. Общото е, че всичко се случва под влиянието на Скорпион.

От днес, 8-ми ноември, Юпитер пренасочва потока си на енергия, премествайки се от Скорпион в Стрелец, знакът на приключенията, философските идеи и израстването.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.