Следва

SOFIA ARCHITECTURE WEEK и тази година

Да надхитриш блондинка в ефира

Скоро в ефира на PRO.BG ще се завърти една от най-провокативните игри на световната компания Eyeworks...

Events преди 14 години

Скоро в ефира на PRO.BG ще се завърти една от най-провокативните игри на световната компания Eyeworks„Beat the blonds”, „Надхитри блондинките”. Форматът е създаден през 2007 година и за по-малко от две години е реализиран в над 17 държави, сред които Холандия, Франция, Дания, Италия, Испания, Русия, Гърция, Украйна, Румъния и Турция.

В Русия, първото издание на предаването е гледано от над 10 млн. души, а петото носи на телевизионния канал Русия увеличения на пазарния дял с 50%. Две от блондинките в играта били поканени да участват в продукцията на BBC „Dancing With The Stars”.

„Надхитри блондинките” има за цел да провери дали клишето за умствения капацитет на русокосите дами отговаря на истината. Ето защо в играта един срещу друг се изправят 50 блондинки и един мъж, които в продължение на два рунда отговарят на въпроси от всякакъв характер. Ако се справи със задачата и оцелее, играчът печели наградата. В противен случай блондинките са тези, които си разделят сумата.



„Надхитри блондинките” е световен формат, който ще бъде реализиран отново изцяло от вътрешния продукционен екип на PRO.BG. Отдел Продукция доказа, че може да се справи с всякакви задачи и да ги доведе до успешен край, какъвто е случаят с първия сезон „Размяна на съпруги” и излъчвания в момента втори, както и с ежедневното предаване със Светльо Витков, „Точно така”.

Що се отнася до самата игра, сигурна съм в нейния успех, тъй като тя е съчетание от стратегия и тактика от страна на играча, но едновременно с това е провокативна, динамична и забавна.” коментира Лилиана Славова, програмен директор на PRO.BG.

Вече са ясни и 50-те блондинки, които ще се изправят пред престрашилите се господа. Кои са дамите PRO.BG ще разкрие постепенно в следващите няколко седмици.

Повече информация на www.probg.bg
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?