Следва

Зад кулисите: Надникнете в приготовленията на красавиците от Victoria’s Secret

Четири месеца след второто дете: Кандис показа феноменална фигура на VS

MILF...

All fashion преди 5 години

Миналата година Кандис Суанпуул дефилираше бременна на шоуто на Victoria's Secret, а тази година, на същото ревю, показа феноменалната post baby фигура.

30-годишната южноафрикана роди на 20 юни. Ето, че само четири месеца и половина след раждането на втория син Ариел, тя гордо стъпи на модния подиум като ангел на популярната марка за бельо.

В Ню Йорк Кандис показа две ултра секси визии, малко след като в Instagram тя призова пресните мами да не се фокусират твърде много върху външния си вид.
 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 17 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...