Следва

Да или Не: Nude роклята на Ева Лонгория?

Trend Report: Prints

Принтовете заемат един съществен дял от случващото се на модна територия за сезон Есен/Зима 2018.

Fashion преди 5 години

Разгледани в две основни направления, а именно животински или наподобяващи копринени шалове такива, принтовете за пореден сезон търпят нови и нови интерпретации. В това число попадат и всички други вариации, идващи наум - класически или тенденциозно ориентирани, сезонът горещо приветства смелия прочит.

Характерен маниер за поднасянето на новата тенденция е миксирането на различни по цвят, форма и дори естетика принтове. Те все по-рядко са координирани помежду си, подбрани са почти задължително в ярки и богати цветове и по един или друг начин успяват да се впишат в общото цяло от на пръв поглед противоречащи си тенденции и лични прочити.

Миксирането, за което споменахме горе, добива напълно ново измерение благодарение на идеята, излизаща от рамките на просто цвят и мотив и достига чак до материята. Принтовете не просто се разполагат по всеки един възможен елемент, независимо от изработката му във вълна, найлон, коприна или кожа с косъм, но и със същата започната лекота се наслояват един до друг в контраст и по мотив, и по материя до постигане на истинска еклектика.

 

More Fashion