Следва

И Jean Paul Gaultier каза "НЕ" на кожата

Tbilisi Пролет/Лято 2019: Ingorokva

Жената като мъжкар...

Runway преди 5 години

Ветеранката на грузинската мода Tamuna Ingorokva за сезонна Пролет/Лято 2019 предлага мода ориентирана към мъжкарското поведение. Залагайки колекцията си върху мъжки кройки и строгост, като концепт датиращ няколко години назад в творчеството и, Tamuna хвърля акцент върху силната фемино енергия.

Предложението, предимно разработено в сравнително семпли силуети, разглежда фигурата като строг канвас построен от основни геометрични форми. Правата линия, като характеристика, майсторски е допълнена от различни декоративни елементи разположени по некласически начин.

Произведенията изработени, както от плътни, така и от ефирни и прозрачни материи и деним, са описани в строга гама на черно и кралско синьо. Женствеността идва с допълнение от маслинено зелени, сиви и розови омекотяващи усещането тонове.

Цялата колекция на Ingorokva, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Stella McCartney

Runway преди 1 месец

За да покаже пролетно-лятната си колекция за 2024-та, Стела Маккартни избра Marché Saxe-Breteuil, популярен парижки пазар на открито, където риба, сирене, хляб, дрехи и всякакви хубави неща се продават в четвъртък и събота. На първи ред дизайнерката покани представители на фирми, специализирани в новите технологии в производството на тъкани

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Hermès

Runway преди 1 месец

Не очакваме удивителни ефекти от колекциите на Hermès, но винаги се ентусиазираме от начина, по който Надеж Ване-Цибулски (Nadège Wane-Cybulski) ръководи женския отдел на топ марката в продължение на седем славни години. Концепцията й по традиция се опира на тихия лукс, който просто нежно и с едва доловим жест променя цвета, формата и структурата си