Следва

#ootd: Beyond the denim blue horizon

Tbilisi Пролет/Лято 2019: Tamara Kopaliani

Dress me for a night out…

Runway преди 5 години

Седмицата на модата в грузинската столица, Тбилиси, винаги е била различна и плодородна. Онова, което отличава афoрмиралите се там родни дизайнери, е разработването на ежедневни теми, но по различен, техно разбираем, подход.

Теорията още веднъж е доказана с новата колекция на Tamara Kopaliani, обръщаща внимание към модата битуваща в нощния грузински живот. Идеята за модно, нощно, секси и голичко вдъхновява Kopaliani да разсъждава в същата посока, предимно обхващайки ежедневните тафта, деним, габардин, коприна и плетиво като основни материи.

Дизайните са базирани върху основните конструкции в модата, пречупени през призма на изрязани, стриктни и леко геометрични силуети. Дрехите с предимно основната си фунция биват финиширани с различни разрези в пропорциите както и в контрастни съчетания.

Колекцията ориентирана към ахроматичната гама на черни, сиви и бели тонове, перфектно получава шик, нощно поведение чрез допълнението от акцентиращи виолетови, сини и сребърни отенъци.

Нощните девойки на Tamara Kopaliani, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.