Следва

We love: Moschino + Tony Moly

From Paris with Love

В разгара на есенно-зимния сезон за съжаление кожата ни съвсем не се чувства толкова добре, колкото ни се иска. Тя е уморена и безжизнена, а от сияйния блясък и здравословен тен няма и следа...

Face преди 5 години

За щастие обаче френските професионалисти в грижата за красива и млада кожа от Institut Esthederm и този път имат решение на проблемите ни. Като част от серията Intensive идва серумът със спирулина, адресиращ изброените по-горе нужди. Intensive използва молекули, аналогични на тези в естетичната дерматология, подбрани и вложени в перфектно съотношение, благодарение на изследванията на Esthederm за бързи и дълготрайни резултати върху кожните дисбаланси и ефектите от стареенето.

В основата на серума стои спирулината, която съдържа повече от 220 хранителни вещества, а днес Esthederm използва тези изключителни свойства, за да задоволи нуждите на уморената кожа. Флуидната текстура с немазен завършек подобрява тонуса на кожата, правейки я свежа и сияйна, а ефектът е близък до този от мезотерапията.

Формулата осигурява ревитализиране в дълбочина, ускорявайки клетъчния метаболизъм и подобрявайки тонуса, еластичността и вида на кожата. Изморената кожа е снабдена с всички съществени за клетъчния метаболизъм елементи, а в това число и важните минерални соли и витамини. В резултат сияйността е възстановена, кожата е свежа и подмладена, а следите от умора и стрес са максимално смекчени.

Нанасяме сутрин и/или вечер самостоятелно или преди крем по избор.

Купуваме за 154 лв.оттук!

More Face