Следва

Този ясен обект на желанието: Столът Barcelona

ПобедителиТЕ: Ducray DENSIAGE

In it to win IT…

All About Life преди 5 години

Огледалцето на стената ни показа как да се сдобием с коса по-гъста и гладка от коприна, след което ви предизвикахме да разкажете най-голяма "пакост", която сте причинявали на косата си, разбира се, в замяна на своеобразен лек за проблема ви - казва се Densiage, идва от Ducray.

След двуседмично събиране на истории от близкото и далечно минало, искрено се позабавлявахме, селектирайки отговорите ви и най-накрая дойде време да изберем ТРИМАТА щастливци-победители, изтеглени на произволен принцип съответно от трите канала, в които можехте да участвате. Късметлиите, които ще имат възможността да се уверят от първо лице в свойствата на шампоан + балсам DENSIAGE, както и техните отговори, откриваме тук>>>



Розалия Вичева
За абсолвентския ми бал мама ме заведе на прическа в Операта, при тяхната фризьорка - най-добрата в града. Тя ме нави на ролки и ме изсуши със стационарен сушоар. После взе да майстори някакъв кок, като ми добави огромна опашка. И нея навива и суши. За 3 часа време и 80 лева се получи нещо по-голямо от кошер, който тежеше и не ми даваше да си завъртя главата. Целият кошер беше пълен с фиби, други железа и 2 опаковки лак. Не можех да се появя така в ресторанта пред колегите си. Отидох в тоалетната и там съборих укреплението от главата си. Косата ми бухна и страшно се харесах. Лошото бе, че си бях забравила куверта вкъщи. С куверта ми в ръка, мама пристигна запъхтяна в ресторанта и като ме видя без кошера, само дето не припадна. Оттогава и досега косата си обработвам само с маша. Боядисвам я на 2 месеца в моя си естествен цвят и я мия с шампоан за запазване на цвета й. Много внимавам с фризьорките, дори си се подстригвам сама, особено отпред и отстрани. Косата страда от некомпетентна намеса на несведущи по въпроса.

corallace
Сама съм си подстригвала бретон, но май почти всички сме го правили -беше трагично... А понякога си скубя бебешката косичка, но много ме дразни как стърчи!

LatinoFiesta
Предполагам, че сте чували пословицата "Покрай сухото гори и мокрото". За мен това важи с пълна сила щом става въпрос за "пакост", свързана с косата ми. Получих страхотен подарък- преса за коса в едно с маша с осем приставки. Един ден реших да си направя прическа. Освен класиката изгаряне на косата, си самопричиних нещо още по- ужасно- изгорих си ушите. Това обаче го разбрах, чак няколко часа след като приключих с прическата и започнах да усещам сърбежа от изгарянето. На финала не стига че имах изгоряла коса, но и изгорени уши. Добре, че косата расте и кожата регенерира! Както се досещате, повече не съм се осмелявала да се правя на стилист.

Честито! Можете да си вземете наградата на ул. Хан Аспарух 61 или да се свържете с нас [email protected]

Очакваме Ви!

More All About Life