Our russian lover: Баришников идва в София!

Our russian lover: Баришников идва в София!

Aleksandr Petrovsky is that you?!?!

Без проблеми ще отидем с него в Париж, въпреки определени обструкции, защото още откакто го видяхме искахме да се ожени за нас.


Михаил Баришников a.k.a russian lover-ът на Кари от "Сексът и градът" идва в София. Началото на 2019 г. ще бъде белязано от гостуването на световноизвестния балетист, хореограф и актьор.

Гастролът му с нашумялата постановка “Бродски/Баришников”, която е с режисьор прочутият Алвис Херманис, е наистина безпрецедентно събитие за България. 

Спектакълът ще се играе на сцената на Софийската опера и балет. Датите са 19 и 20 януари 2019 г., организатор е продуцентска къща “Артишок”, а вие, както и ние, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СТЕ ТАМ, освен, ако не искате да съжалявате до края на съзнателния си живот, а и след това.

"Баришников по уникален начин пресъздава с глас и движения поезията на Йосиф Бродски" пише за спектакъла Wall Street Journal. Според Financial Times "Постановката е хипнотизираща меланхолия", а режисьорът Алвис Херманис казва, че "това, което Миша прави с тялото наподобява своеобразна, спонтанна електрическа енергия".

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.