Следва

От архива: КРАСИВА Е НОЩТА!

Bridal Fall 2018: Stella McCartney

just like Meghan Markle...

Runway преди 5 години

Първата официална булчинска колекция на Стела МакКартни е вече факт, а моментът на пускането й отбелязваме като особено подходящ. Припомняме, че сватбата между принц Хари и Меган Маркъл се състоя през май месец, а втората рокля, която Меган облича за приема, е дело именно на британската дизайнерка.

Името на линията е "Made with love" и включва 17 безупречни елемента, сред които рокли и един фантастичен смокинг. В своя замисъл колекцията Bridal Fall 2018: Stella McCartneyпреразглежда сватбената естетика през очите на модерната жена. Традиционната рокля идва в нова непринудена естетика и излъчва увереност и естествен сексапил. Най-важната отправна точка, както за цялостното творчество на МакКартни, така и за тази колекция, е устойчивостта към околната среда и бъдещето на модата като цяло.

"Чувствам много близко до себе си това начинание и смятам, че времето, в което живеем, тълкува сватбата със съвсем различно значение отколкото преди", казва дизайнерката. А къщата Stella McCartney олицетворява тази непринуденост и спокойствие, за които говорим - от рокли и костюми до изчистен креп или пък statement пайети. Всеки един от дизайните е създаден да отразява индивидуалността на жената, която ги носи, карайки я да се чувства и изглежда по най-добрия възможен начин на нейния специален ден.

"Направено с любов" в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.