Следва

Versace Пролет лято 2010

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Наистина обичахме Джако и музиката му и още припяваме на невероятните му парчета. Засилващата се тенденция...

All fashion преди 14 години

1. Harper’s Bazaar September - Michael Jackson everywhere!

Наистина обичахме Джако и музиката му и още припяваме на невероятните му парчета. Засилващата се тенденция за фотосесии в негов стил обаче, започва да ни дразни. И въпреки че Агнес Дейн някак си се справи с тази роля, смятаме, че е нелепо всеки месец да виждаме средно 5 модни издания с по една сесия на момиченце преправено на Краля на попа и едва се опитващо се едновременно да стои на пръсти и да се държи за слабините. Просто никой не може като Майкъл!

2. Hillary Duff за DKNY



Не сме сигурни дали е заради нелепата физиономия на Хилари или заради надписа Femme над нея, който меко казано не й отива, но сме сигурни, че това не е нейната кампания. DKNY си остава една от водещите щатски марки, а Хилари – една от най-известните старлетки, така че може би комбинацията е логична, но много повече бихме се зарадвали на една секси и свежа нюйоркчанка например.

3. Мariah Carey Promo Album



Марая може да има божествен глас, но определено все още залага на другите си два големи таланта. Смятаме, че това е една изискана дама и е време да почне да изглежда като такава със стилна, класна и най-вече по-прибрана визия. Пошлата голота ала Памелан Андерсън е ужасно демоде и дори самата тя го показва.

4. Rihanna за Cover girl



Смятаме, че Риана е една от ярките звезди на нашето време. Смятаме също, че е невероятно красива по екзотичен начин. Именно затова не харесахме снимките й за кампанията на козметичните гиганти Cover girl. Прекаленият ретуш и заличените черти ни кара да се чудим какво точно й е хубавото на тази козметика – photoshop ефектът ли...?

5. Naomi Campbell the wild beast!



Завършваме с една от най-нашумелите сесии по септемврииските издания, а именно – Wild things за Harper’s Bazaar. Не харесваме Наоми Кембъл. Ние я обожаваме! И точно заради това не ни харесва да виждаме какъв див звяр е тя все още – женската ни завист и суетност лееееееко се подават и ни шептят, че със сигурност няма да изглеждаме така на 40!
 

More All fashion