Следва

Усещане за жена

Всички носят: Oversize everything тенденцията

"Oversize everything" попада сред една от най-големите тенденции за сезона, а в своята концепция дизайнерите не просто се заиграват с обема на дрехите, но и още илюстрират идеята за "сигурни и предпазни слоеве". Моделите идват с основна цел защитната функция - женската сексуалност е изцяло скрита с помощта на екстремни защитни слоеве, подобно на Balenciaga, Comme des Garcons и Margiela.

All fashion преди 5 години



След като проследихме тенденцията в зародиша й на котешката пътечка, където истински преувеличените обеми царуват в естетиката на едни от най-големите имена в дизайна сега, днес хвърляме по един поглед и върху развитието на темата и на улицата. 



Разбира се, произведенията на Comme des Garcons трудно биха се срещнали на улицата по редица причини, но с това изключение смеем да твърдим, че прочитът на тренда е доста буквален в добрия смисъл на думата. Измежду хилядите стрийт стайл кадри големите палта и суитчери някак мигновено се открояват, но и още популярността им расте с всеки изминал ден.

Преразгледани във всички възможни материи, цветове и дължини, а в това чисто и макси пухкави палта с дълъг косъм във всички цветове на дъгата, дизайните задължително крадат погледа и зареждат с много, ама много стилистично вдъхновение>>
































More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.