Следва

Чакаме го: На Джиджи Reebok-а

Tbilisi Пролет/Лято 2019: Bessarion

Неизпълени очаквания...

Runway преди 5 години

Не го казваме ние, но с двете си ръце подписваме, че Bessarion Razmadze подхвърли този път. Предложенията му за всеки един сезон винаги са били нетърпеливо очаквани от публиката.

Озаглавен за един от водещите грузински дизайнери, Bessarion, представи на почитателите една лишена от артистичност, а в същото време и не много модно издържана, колекция. Играта му с форми е забележима, но твърде доминанта е липсата за креативност и автентичнос.

Залагайки на дизайни подобни на онези от кварталните магазинчета за дрехи, творецът играе с материи обхващащи коприна, лен, памук и габардин. Силуетите са семпли и стандартни, неадекватни на мощното поведение на моделките.

Избирайки базисна основа от черно, тъмносиньо и сиво, Razmadze ъпгрейдва визиите с отенъци на бледо синьо, бежово, лимонено жълто и лишена от контраст лавандула. Целосният завършек и единственото закачливо нещо са леопардовите принтировки, известни още като безсмъртна модна тенденция.

Цялата колекция на Bessarion, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.